Hyundai dezvaluie primele detalii despre noile Kona si Kona N Line

Autor: Marius Vișan 27 aug. 2020 MASINI NOI

Hyundai dezvăluie primele detalii despre noile Kona și Kona N Line, care integrează nouă direcție stilistică „Sensuous Sportiness”.

Noul Kona dispune de dimensiuni generoase, dar și de o silueta cu linii ascuțite care conferă modelului un aspect mai elegant. Luminile de zi (DRL) cu formă actualizată adaugă un aer rafinat, high-tech, în timp ce caracterul impunător este reliefat de bară de protecție frontală redesenata.

Prima versiune N Line pentru modelul Kona

Hyundai dezvăluie și o versiune N Line a modelului. În comparație cu varianta standard, Kona N Line beneficiază de un design aerodinamic mai agresiv evidențiat de elemente precum: prizele de aer, bară de protecție și aripile frontale.

Lansarea Kona N Line subliniază încă o dată angajamentul Hyundai de a livra tehnologie accesibilă unui număr tot mai mare de clienți. Mai multe detalii despre noile modele Hyundai vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Intră în Galeria Foto

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noile Kona si Kona N Line
Hyundai dezvaluie primele detalii despre noile Kona si Kona N Line
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide