Noul Jaguar F-Type – Informații și fotografii oficiale

Autor: Promotor 03 dec. 2019 MASINI NOI

Noul Jaguar F-Type primește un look actualizat, motor nou și cifre de performanță impresionante. În versiune de top, mașina cu două locuri are nevoie de numai 3,5 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

“Am desenat cea mai frumoasă mașină sport”, se laudă cei de la Jaguar, care trec în contul noului lor F-Type Coupe și Cabrio un look dramatic, care integrează ADN-ul sportiv al casei britanice. Mașina vine cu faruri LED extrem de înguste, cu o semnătură luminoasă nouă, care flanchează grila mai mare și cu o capotă redesenată.

Noul Jaguar F-Type (22)

Apare la bord un nou instrumentar digital cu ecran TFT HD de 12,3 inci. Șoferul de F-Type primește și sistemul multimedia Touch Pro. Sunt disponibile două sisteme audio Meridian, pentru o experiență acustică de excepție.

Gama de motorizare include unități cu patru, șase și opt cilindri, toate cuplate la o transmisie Quickshift cu opt rapoarte, care poate fi controlată și manual prin intermediul selectorului de viteze sau al padelelor montate pe coloana de direcție.

Noul Jaguar F-Type (21)

Motorul de 2.0 litri cu patru cilindri dezvoltă 300 de cai putere și este cuplat la un sistem de tracțiune spate, unitatea V6 de 3.0 litri vine cu 380 de cai putere și este disponibilă cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală, iar motorul V8 de 5.0 litri poate fi comandat într-una dintre cele două versiuni, cu 450 și 575 de cai putere. Acesta din urmă poate fi echipat și cu funcție Quiet Start.

Versiunea de top, cu 575 de cai putere, cuplu de 700 Nm și disponibilă exclusiv cu tracțiune integrală, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 300 km/h.

Mașina aleargă pe jante noi, de 20 de inci, cu 10 spițe, cu finisaje contrastante Gloss Black și Diamond-Turned.

Noul Jaguar F-Type (10)

Primii clienți pot comanda F-Type First Edition, cu pachet exterior Design, scaune îmbrăcate în piele Windsor, care prezintă cusături contrastante, padele din aluminiu, consolă centrală cu finisaj special și logo-ul First Edition.

În Marea Britanie, mașina poate fi comandată cu un preț de pornire de 54.060 de lire sterline.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jaguar



Comentarii
Inchide