Noul Lamborghini Huracan Sterrato va fi prezentat oficial la începutul lunii decembrie

Autor: Adrian Somai 07 nov. 2022 Știri auto

După ce la sfârșitul lunii trecute au publicat mai multe imagini teaser cu viitorul Huracan Steratto, italienii de la Lamborghini au anunțat astăzi că viitorul supercar urmează să fie lansat oficial în data de 1 decembrie. Vorbim despre o versiune a supercarului Huracan care se va putea aventura fără niciun fel de probleme și în afara asfaltului.

Prin intermediul unui comunicat de presă în care vorbeau despre rezultatele excelente obținute în trimestrul al treilea din acest an, oficialii constructorului italian au strecurat și o știre cu privire la sosirea iminentă a viitorului Huracan Sterrato. Italienii descriu noul model ca fiind “o versiune destinată tuturor tipurilor de teren”. Cu această ocazie aflăm că noul model urmează să fie prezentat oficial în cadrul unui eveniment organizat în Miami în perioada 1 – 3 decembrie.

Ultimul model Lamborghini care nu va fi electrificat

Așa cum știm deja, noua versiune Huracan Sterrato va fi echipată cu aceeași unitate de motorizare aspirată natural V10 cu capacitate de 5.2 litri pe care o știm de la celelalte versiuni ale modelului. În cazul versiunilor Huracan EVO AWD, Huracan Tecnica și Huracan STO, motorul în cauză este capabil să livreze 640 de cai putere.

Supercarul va fi dotat, de asemenea, cu un sistem de tracțiune integrală și cu o gardă la sol înălțată. Oficialii italieni din Sant’Agata Bolognese au mai operat totodată și mai multe îmbunătățiri care îi vor permite acestei versiuni să facă față provocărilor de pe terenurile accidentate. Mai multe detalii tehnice vom avea ocazia însă să aflăm peste aproximativ trei săptămâni, atunci când vom și face cunoștință cu noul supercar!

Huracan Sterrato este cu atât mai interesant cu cât va fi ultimul model din gama Lamborghini cu “motorizare pură”. Potrivit anunțurilor făcute de constructorul italian în acest an, toate modelele viitoare vor fi elictrificate într-o anumită măsură.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide