Noul Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ – Acesta este cel mai puternic GLA din lume!

Autor: Elena Luchian 26 feb. 2020 Știri auto

Cel mai puternic GLA este aici. Este noul Mercedes-AMG GLA 4MATIC+ în versiune S, care primește 421 de cai putere. Versiunea sa de bază are 387 de cai putere.

Galerie foto

Cea de-a doua generație a modelului Mercedes-AMG GLA 45 este pusă în mișcare de noul motor AMG de 2.0 litri, cel mai puternic motor cu patru cilindri dezvoltat pentru producția de serie, și este este echipată cu tracțiune integrală AMG Performance 4MATIC+. Propulsorul dezvoltă cu 40 de cai putere și cu 25 de Newton metri mai mult decât avea vechea generație, ajungând acum la 421 de cai putere și 500 de Newton metri. Sunt cifre care îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde.

Versiunea de bază are 387 de cai putere. Viteza este limitată electronic la 250 km/h, dar versiunea S poate părăsi uzina cu o viteză maximă de 270 km/h.

Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ (2)

Mercedes-AMG trece în contul noului model un comportament mai bun în viraje, ruliu redus și confort superior datorită unei revizuiri complete a componentelor suspensiei. Cel aflat la volan poate alege unul dintre cele trei moduri disponibile pentru suspensie prin intermediul sistemului AMG RIDE CONTROL.

Sunt disponibile la bord și șase programe de rulare: Slippery, Comfort, Sport, Sport+, Individual și RACE (standard pentru versiunea S). Acestea pot fi selectate cu ajutorul sistemului AMG DYNAMIC SELECT.

O capotă alungită cu nervuri proeminente, un pavilion compact, o grilă a radiatorului agresivă cu lamele verticale confirmă ADN-ul sportiv al mașinii. Farurile LED High Performance sunt în echiparea standard.

Din profil atrag atenția jantele din aliaj de 19 inci. Versiunea S poartă jante de 20 de inci, dar opțional, se pot comanda și jante de 21 de inci.

În partea posterioară ies în evidență evacuările rotunde cu diametru de 82 de milimetri în cazul versiunii de bază și de 90 de milimetri la versiunea S, dar și un difuzor care optimizează fluxul de aer.

Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+ (17)

Se regăsește la bord sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience), bazat pe inteligență artificială. Șoferul și pasagerul din dreapta iau loc în scaune sport. Se pot comanda opțional și scaune AMG Performance.

Scaunele sunt îmbrăcate în piele ARTICO și microfibră DINAMICA, care prezintă cusături contrastante roșii, iar la bordul versiunii S apar accente de culoare galbenă.

Volanul AMG Performance este îmbrăcat în piele nappa și microfibră DINAMICA, iar consola centrală găzduiește comutatoarele pentru reglarea ESP-ului, pentru trecerea transmisiei în modul manual, pentru sistemul de amortizare adaptivă AMG RIDE CONTROL și pentru controlul sunetului evacuării.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide