Mercedes-AMG vine la pachet cu un iaht. Cel mai frumos mix de lux și putere – GALERIE FOTO EXTINSĂ

Autor: ProMotor 14 feb. 2020 Știri auto

Mercedes-AMG și Cigarette Racing au dezvăluit un nou iaht numit Tirranna AMG Edition (cu o lungime de 18 metri) și ediția specială Mercedes-AMG G63 Cigarette în cadrul Miami International Boat Show.

Cele două companii au colaborat anterior pentru alte 11 iahturi, iar cel mai recent proiect al lor este o barcă alimentată de șase motoare V8 Mercury Racing 450R de 4,6 litri. Fiecare produce 450 CP, ceea ce reprezintă un total de 2.700 CP, care permite vasului să ajungă la o viteză de 129 km / h.

GALERIE FOTO

Mercedes-AMG-Cigarette-Racing-2

Capacitatea de transport este de 26 de persoane, barca include un pat king-size, o baie spațioasă cu duș separat, o canapea mare, frigider și TV.

Pentru a se asigura că barca este perfectă pentru distracție, Cigarette Racing a colaborat cu firma de sunet JL Audio Marine pentru un sistem sonor cu 29 de boxe, cu 5.200 de vați. Pe iaht se mai află o bucătărie exterioară cu un sistem de copertină electrică de 2.1 metri, precum și mese exterioare care pot fi ridicate și coborâte.

Există, de asemenea, un sistem de iluminare care poate fi controlat prin intermediul unei aplicații.

În ceea ce privește ediția specială Mercedes-AMG G63, aceasta este vopsită în negru metalic cu accente aurite. Off-roader-ul vine cu un set de roți forjate de 22 de inci.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide