Noul Mercedes-Benz Clasa T este disponibil pentru comandă. Cât costă în România

Autor: Cristian Gubandru 05 mai 2022 Știri auto

Noul Mercedes-Benz Clasa T este disponibil pentru comandă în România la un preț de pornire de 25741 de euro cu TVA pentru varianta T 160 cu 75 kW (102 CP), motor pe benzină și transmisie manuală.

Autovehiculul comercial de mici dimensiuni, premium, destinat familiilor și pasionaților de agrement și activități sportive este disponibil, în această fază, în varianta cu cinci locuri. O versiune cu ampatament lung cu până la șapte locuri va fi disponibilă la o dată ulterioară.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Echiparea standard include următoarele dotări: sistem de divertisment MBUX cu ecran tactil de 7 inchi și integrare smartphone, volan multifuncțional cu butoane Touch Control, aer condiționat și KEYLESS Start.

Ușile glisante cu deschidere largă de pe ambele părți ale autovehiculului permit accesul confortabil în compartimentul din spate. Cotiera centrală este tapițată standard cu piele artificială ARTICO neagră, în timp ce cotierele și panourile centrale ale ușilor sunt acoperite cu NEOTEX. Toate modelele au un element ornamental negru lucios pe panoul de bord. Două linii de echipamente sunt disponibile. Echipamentul standard include sisteme de asistență la conducere și șapte airbag-uri.

Două echipări pentru Mercedes-Benz Clasa T

Pachetul Style include husele pentru scaune din piele artificială neagră ARTICO/microfibră MICROCUT cu cusături duble și elementele ornamentale de pe uși și consola centrală în negru lucios sau, opțional, în galben limonit mat. Elementele cromate de pe gurile de ventilație, difuzoarele și mânerele ușilor oferă și ele o experiență aparte.

Caracteristicile suplimentare includ iluminarea ambientală și mesele pliabile din spătarele scaunelor din față. Caracteristicile exterioare includ jante de 16 inci cu design cu 5 spițe și geamuri fumurii pentru spate și hayon.

Linia Progressive pune și mai mult accent pe eleganță. Secțiunea superioară a panoului de bord este acoperită cu NEOTEX cu cusături contrastante. Scaunele din piele artificială ARTICO neagră cu cusături albe și elementele de ornament în argintiu mat pe consola centrală și portiere accentuează și mai mult designul Clasei T. Ușile glisante au geamuri electrice.

Exteriorul atrage atenția cu o bandă cromată pe hayon, jante din aliaj ușor de 16 inci cu 10 spițe și faruri LED High Performance, precum și lămpi LED parțiale în spate.

Pachete de dotări

• Pachetul Tehnologie include KEYLESS-GO, încărcare wireless, două interfețe USB pe consola centrală din spate, faruri cu LED High Performance Assist și lămpi LED parțiale în spate.
• Pachetul Iarnă îmbină încălzirea scaunelor pentru șofer și pasagerul din față, volanul multifuncțional încălzit și parbrizul încălzit2.
• Pachetul Oglinzi conține oglinzi exterioare pliabile și o oglindă retrovizoare interioară cu estompare automată.
• Pachetul Navigație oferă sistemul de infotainment MBUX cu navigație integrală, Informații Live din Trafic și funcții extinse precum Asistentul vocal inteligent „Hey Mercedes”. Asistența pentru semne de circulație este de asemenea inclusă. Iluminarea ambientală în opt culori este, de asemenea, inclusă pentru liniile Style și Progressive.

Un alt echipament special practic pentru toți cei care au nevoie de mult spațiu de depozitare sunt barele transversale de pe plafon cu suporturi de bază integrate din aluminiu. În doar câțiva pași simpli, poate fi transformat într-un portbagaj pe plafon cu o capacitate de încărcare de 80 de kilograme.

Sursa: Mercedes-Benz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide