Noul Nissan Juke facelift: Galbenul revine în scenă – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 14 feb. 2024 Știri auto

Nissan a publicat primele informații și fotografii cu noul Juke facelift. Producătorul a ales drept culoare de lansare o nuanță aprinsă de galben.

Actuala generație a modelului Nissan Juke a fost lansată în 2019, iar acum a venit timpul pentru o actualizare pentru crossoverul japonez. Pentru actualizarea lui Juke, Nissan reintroduce opțiunea unei nuanțe de galben pentru caroseria crossoverului său urban, ca răspuns la cererea clienților, ca urmare a popularității sale pe prima generație Juke.

Pe lângă introducerea noii nuanțe de caroserie, designerii și inginerii Nissan au făcut modificări semnificative la interiorul lui Juke pentru a îmbunătăți viața la bord, cu o consolă centrală și un panou de instrumente reproiectate. Interiorul beneficiază, de asemenea, de materiale noi, ornamente și finisaje îmbunătățite. De asemenea, conectivitatea mașinii a fost actualizată cu un ecran multimedia mai mare și funcții suplimentare.

Nissan Juke facelift primește câteva modificări importante

Pe lângă noile echipamente și interiorul mai bine finisat, Juke primește și un nou nivel de echipare intitulat N-Sport, care oferă un aspect mai dinamic mașinii.

Reintroducerea unei opțiuni de vopsea exterioară galbenă în gama Juke este o consecință directă a clienților care au apreciat nuanța regăsită în paleta de culori a primei generații Juke. Noul galben este diferit de nuanța generației anterioare de Juke. Comparativ cu cea oferită pe Juke-ul precedent, noua nuanță este puțin mai pastelată.

Atunci când nuanța este combinată cu noul pachet N-Sport, impactul acesteia este sporit de contrastul cu plafonul negru, oglinzile exterioare, jantele negre, inserțiile negre ale ornamentelor laterale, dar și grila finisată cu negru.

„Cu o cerere atât de clară din partea clienților noștri pasionați Juke, a trebuit să ascultăm. Am profitat de ocazie pe parcursul ciclului de viață al Juke pentru a face alte schimbări care să îmbunătățească confortul și atmosfera generală la bord pentru șoferi și pasageri”, a declarat Arnaud Charpentier, vice-președintele Nissan în regiunea AMIEO.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Nissan


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide