Noul Opel Corsa-e a primit premiul “Golden Steering Wheel 2020” (Volanul de aur)

Autor: ProMotor 05 nov. 2020 Știri auto

Noul Opel Corsa-e a revendicat unul dintre cele mai importante premii din industria auto germană: “Golden Steering Wheel 2020” (Volanul de aur).

Corsa-e și-a învins în mod detașat rivalii puternici, luând premiul întâi la categoria autovehiculelor de mici dimensiuni. Cel mai bine vândut autovehicul de mici dimensiuni din Germania este la fel de electrizant pentru experți și cititorii publicațiilor Auto Bild și Bild am Sonntag ca și pentru clienți.

„Opel este electric”, spune CEO-ul Opel, Michael Lohscheller, „și noul nostru Opel Corsa-e este cea mai bună dovadă. Acesta demonstrează că un autovehicul electric din momentul de față poate fi nu doar dinamic și practic, ci și accesibil pentru toată lumea. Ne mândrim cu modul în care Corsa-e îi convinge pe toți: clienții noștri, cititorii publicațiilor Auto Bild și Bild am Sonntag, precum și juriul format din experți și celebrități.”

Ca de obicei, câștigătorii au trebuit să treacă câteva obstacole pentru a obține victoria. Cu un total de 3.218 de puncte, noul Opel Corsa-e a surclasat în cele din urmă concurența puternică din categoria autovehiculelor de mici dimensiuni, depășind modelul clasat pe locul doi, Hyundai i20, și cel de pe locul trei, VW e-Up, cu peste 141, respectiv 431 de puncte.

Opel Corsa-e: mobilitate electrică în cea mai bună formă a sa

Cu o putere de 136 cp (100 kW) și un cuplu de 260 Nm dezvoltat de la prima apăsare a pedalei de accelerație, Corsa-e oferă mobilitatea electrică de ultimă generație. Cu o autonomie de până la 337 km conform ciclului WLTP, modelul agil cu cinci locuri este adecvat pentru utilizarea zilnică.

Folosind 100 kW curent continuu, bateria de 50 kWh poate fi încărcată rapid până la 80% din capacitatea sa în 30 de minute. Modelul Corsa-e este pregătit pentru toate opțiunile de încărcare: prin stație de încărcare cu montare pe perete, încărcare de mare viteză sau prin cablu pentru prize de uz casnic.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OPEL



Comentarii
Inchide