Noul Porsche Macan GTS – Informații și fotografii oficiale

Autor: Promotor 17 dec. 2019 MASINI NOI

Noul Porsche Macan GTS este noul membru al familiei Macan. Acesta primește un motor mai puternic, un șasiu cu o configurație nouă și design tipic versiunilor de performanță.

Intră în Galeria FOTO

Motorul V6 turbo de 2,9 litri dezvoltă, sub capota noului Macan GTS, 380 de cai putere, cu 20 de cai putere în plus față de ceea ce oferea propulsorul versiunii anterioare, și un cuplu de 520 Nm, cu 20 Nm în plus. Acesta este cuplat la o transmisie PDK, cu setări noi.

Noul Porsche Macan GTS (1)

Echipată cu pachetul opțional Sport Chrono, mașina atinge o viteză maximă la 261 km/h și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde.

Pentru o dinamică superioară, sistemul de control al amortizoarelor Porsche Active Suspension Management (PSM) a fost reconfigurat. Șasiul a fost coborât cu 15 milimetri, iar opțional, se poate comanda o suspensie pneumatică adaptivă, care aduce mașina mai aproape de sol cu încă 10 milimetri.

Noul Porsche Macan GTS aleargă pe jante RS Spyder Design de 20 de inci. Noua versiune primește și o coloană sonoră pe măsură, grație unui sistem de evacuare adaptat pentru a spori plăcerea la volan.

Standard, modelul vine cu pachetul Sport Design, care îi aduce elemente exterioare de culoare neagră, pentru un plus de agresivitate, faruri LED cu Porsche Dynamic Light System și stopuri LED cu aspect tridimensional, conectate printr-o bandă luminoasă.

Noul Porsche Macan GTS (8)

Interiorul continuă imaginea sportivă de la exterior. Astfel, consola centrală, cotierele și fețele ușilor sunt îmbrăcate în Alcantara, iar volanul multifuncțional este îmbrăcat în piele. Padelele pentru schimbarea treptelor de viteză sunt oferite standard. Șoferul ia loc în scaune sport în Carmine Red sau Crayon. Mașina este dotată și cu un nou suport pentru telefon cu încărcare prin inducție, și cu sistem de sonorizare BOSE.

Noul Porsche Macan GTS poate fi comandat cu cruise control adaptiv, care aduce funcții ca Traffic Jam Assist, Park Assist cu o cameră video pentru marșarier și vedere de 360 de grade și un parbriz încălzit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche



Comentarii
Inchide