Noul Porsche Panamera – primele imagini cu cel mai rapid sedan de lux de pe Pământ | FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 iun. 2016 Știri auto

 


Următoarea generaţie a lui Porsche Panamera îşi va face debutul în Germania, la 28 iunie, dar pozele cu noul Turbo se pare că au ajuns deja de net. Aceste fotografii ne dezvăluie câte un pic atât din exterior cât şi din interior. În privinţa motorizărilor, cei de la Porsche promit că noul Panamera va fi „cel mai rapid sedan de lux de pe Pământ”, scrie Motor1.com.

Unica fotografie a motorului confirmă un turbo V8 de 4.0 litri. Compania a ascuns în mare măsură detaliile sistemului de propulsie, dar zvonurile spun că Panamera Turbo va fi un sedan mai uşor din punct de vedere al greutăţii, ceea ce s-ar traduce într-o mai mare performanţă, chiar dacă numărul de cai putere nu va creşte. 

La fel ca fotografiile spion anterioare, exteriorul noului Panamera îşi menţine forma de bază a generaţiei vechi. Din faţă remarcăm farurile cu LED-uri, iar din spate noul model pare mai svelt, în special în zona arcurilor acoperişului. 

Deşi aceste fotografii nu ne oferă o privire completă a interiorului, putem vedea o parte a tabloului de bord. Partea din centru este reprezentată de o unitate de măsură analogică. La stânga şi la dreapta există ecrane LCD pentru informaţii pentru şofer, iar imaginea cu scaunele sport ne dezvăluie sistemul de divertisment high-tech pentru pasagerii din spate.

Aşteptarea nu va mai dura mult însă, data lansării noului Panamera urmând să aibă loc peste mai puţin de o săptămână. 

FOTO 

Mai jos puteţi vedea teaser-ul celor de la Porsche pentru mult-aşteptatul Panamera 2017.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide