Noul Range Rover, expus la Țiriac Collection în weekendul 5-6 martie

Autor: ProMotor 04 mart. 2022 Știri auto
Noul Range Rover, expus la Țiriac Collection în weekendul 5-6 martie

Țiriac Collection găzduiește în exclusivitate în weekendul 5-6 martie 2022 cel mai nou model Range Rover.

Publicul are posibilitatea de a viziona noul model în premieră națională strict în această perioada. Exemplarul a fost ales pentru a face parte provizoriu din galeria auto exclusivistă în baza designului special ce îmbină tehnologii sofisticate, de ultimă generație.

Noul Range Rover este dotat cu o serie de motoare eficiente semihibride și hibride cu alimentare la priză, plus interioare cu patru, cinci sau șapte locuri disponibile pe caroserii cu ampatament standard sau lung. A cincea generație de SUV-uri de lux aduce un design modernist și o interpretare contemporană a profilului său emblematic.

Exemplarele disponibile ale noului Range Rover sunt SE, HSE și Autobiography

Pe durata primului an de producție există o variantă First Edition, având la bază modelul Autobiography, cu o specificație unică. Exclusiv pe această versiune este disponibilă culoarea exterioară Sunset Gold Satin (finisaj mat).

Noul Range Rover este definit de trei linii care își regăsesc originea în generațiile anterioare: plafonul plonjant, centura accentuată și linia ascendentă a pragurilor. Aceste trăsături emblematice se îmbină cu consola față scurtă caracteristică și cu plafonul înclinat spre spate pentru a crea un profil elegant, care transmite personalitatea inegalabilă a modelului Range Rover.

Exemplarul poate fi vizionat în cadrul Țiriac Collection, alături de alte peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Colecția localizată în Otopeni, strada Calea Bucureștilor, numărul 289, este deschisă publicului, iar în weekendul 5-6 martie, galeria poate fi vizitată în intervalul orar 10:00-19:00. Țiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor informații despre istoria modelelor auto expuse atât în limba română, cât și în limba engleză.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Țiriac Collection



Comentarii
Inchide