Noul Renault Captur pe GPL poate fi comandat. Cât costă în România?

Autor: Elena Luchian 13 feb. 2020 Știri auto

Noul Renault Captur pe GPL poate fi comandat în România. Modelul francez vine cu sistemul de propulsie care a apărut de curând și în gama Dacia Duster.

Galerie foto

Noul Renault Captur pe GPL are un preț de pornire de 16.400 de euro. Este suma pe care clienții o plătesc pentru a primi mașina cu prima linie de echipare, Life. Culoarea Bleu Marine Fume este gratuită, iar în echiparea standard apar și funcția de apelare a numărului de urgență, oglinzile electrice și încălzite și aprinderea automata a farurilor.

Mai sus în gamă se poziționează mașina cu echipare Zen, cu un preț de pornire de 17.200 de euro, iar echiparea de top, Intense, pleacă de la 19.100 de euro. Această echipare este disponibilă de acum și cu motorul de top, în versiune TCe 155 EDC FAP cu transmisie automată și filtru de particule. Pentru vârful de gamă, discuțiile încep de la 22.200 de euro. Renault așteaptă și sosirea versiunii exclusiviste Captur Initiale Paris.

Ca și la Dacia Duster pe GPL, sistemul integrează un motor termic pe benzină cu o cilindree de 999 cc, derivat din propulsorul 1,33 turbo, care a ajuns și sub capota modelelor compacte de la Mercedes-Benz, și un rezervor de GPL. Motorul dezvoltă 100 de cai putere și un cuplu de 160 Nm (170 Nm, atunci când mașina rulează pe GPL). Șoferul poate trece de la rularea pe benzină la cea pe gaz petrolier lichefiat prin simpla apăsare a unui buton. Trecerea de pe GPL pe benzină se face automat atunci când rezervorul de GPL este gol.

Modelul în această versiune este eligibil pentru Programul Rabla Clasic, care demarează în luna martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide