Cât costă în România noul Renault Captur

Autor: ProMotor 28 ian. 2020 Știri auto

A doua generație a lui Renault Captur și-a făcut debutul pe piața din România, iar colegii noștri o testează chiar în aceste momente. Dacă vă întrebați cât costă în România noul Renault Captur, trebuie să știți că este o idee mai scump decât modelul pe care-l înlocuiește, dar rămâne în continuare unul dintre cele mai accesibile modele din segmentul său.

Intră în Galeria FOTO

Primul contact cu noul Renault Captur l-am avut în octombrie anul trecut iar impresiile au fost extrem de favorabile. Noul model aduce un design exterior mai rafinat, un interior care a trecut printr-o adevărată revoluție, precum și tehnologii moderne de asistare a conducerii care și-au dovedit deja eficiența la testele de impact EuroNCAP, unde Captur a obținut calificativul maxim, cinci stele. Așadar, premisele pentru un succes de piață au fost create încă din faza de proiectare, iar Captur nu a dezamăgit. O singură întrebare mai rămânea la momentul respectiv fără răspuns: cât va costa în România noul Renault Captur.

Odată cu lansarea oficială în România a noului Captur, suntem acum în măsură să vă satisfacem curiozitatea. Astfel, prețul de pornire al lui Captur este de 15.900 de euro, corespunzător echipării de bază Life cu motorizarea pe benzină TCe 100. Pentru 500 de euro în plus același model este disponibil cu alimentare pe GPL, o caracteristică foarte apreciată de clienții din România.

Motorizarea TCe 130 este disponibilă de pe echiparea Zen, de la 18.150 de euro, în timp ce versiunea de 155 CP costă 22.200 de euro, fiind disponibilă exclusiv pe echiparea de vârf Intens. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj EDC costă 1.500 de euro în primul caz și face parte din dotarea standard în cezul motorizării TCe 155.

Pentru fanii diesel, cel mai ieftin model cu acest tip de motorizare costă 17.750 de euro. Este vorba de aceeași echipare Life și de motorizarea Blue dCi de 95 CP. Aceeași motorizare, dar într-o versiune care dezvoltă 115 CP, poate fi cumpărată de la 19.250 de euro. Pentru un supliment de 1.500 de euro se poate comanda cutia de viteze cu dublu ambreiaj EDC.

cât costă Renault Captur

Politica de prețuri a noului Renault Captur îl plasează astfel pe curs de coliziune cu noul SUV Ford Puma produs la Craiova. Acesta are prețuri care pornesc de la 20.250 de euro, dar oferta de lansare îl face ceva mai accesibil, la 16.500 de euro. Chiar și în acest caz, Renault Captur păstrează avantajul prețului, cel puțin în cazul celui de pornire.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Promotor



Comentarii
Inchide