Noul Renault Captur R.S. Line – Inspirat din motorsport

Autor: Elena Luchian 12 feb. 2021 Știri auto

Renault prezintă noul Captur R.S. Line. În premieră în gama SUV-ului de clasă mică apare o versiune cu elemente inspirate din sporturile cu motor.

GALERIE FOTO

Noul Renault Captur R.S. Line completează o gamă deja foarte variată, în care se regăsește și versiunea exclusivistă Initiale Paris, acum cu o serie de actualizări. Elementele preluate din motorsport accentuează imaginea unui SUV dinamic.

Acesta primește o bară nouă care seamănă cu ceea ce vedem pe circuit, la monoposturile de Formula 1. Apare acolo și o grilă tip “fagure de miere”. În partea posterioară a fost montat un difuzor de aer de culoare gri. Mașina are jante din aliaj Le Castellet de 18 inci. Logo-ul R.S. Line apare pe ușa portbagajului, dar și pe aripile față.

Se regăsește același logo și la bord, pe tapițeria cu inserții roșii, dar și pe volanul multifuncțional îmbrăcat în piele perforată, care prezintă cusături contrastante roșii și gri. Pragurile de aluminiu subliniază încă o dată inspirația din motorsport. Ventilațiile prezintă inserții roșii, iar bordul prezintă un finisaj care imită fibra de carbon.

Instrumentarul de bord digital de 10 inci, senzorii de parcare și camera video pentru marșarier, plus funcția de încărcare prin inducție și oglinda electrocromatică completează lista de dotări standard.

Noul Renault R.S. Line și Captur Initiale Paris completează gama

Și Renault Captur Initiale Paris a primit o serie de actualizări la aproximativ un an de la lansarea acestei versiuni exclusiviste pe piață. Se regăsește acum la bordul versiunii de top o cameră cu vedere la 360 de grade, iar pe acoperiș și-a făcut loc o antenă tip “rechin”. Padelele pentru schimbarea treptelor, aflate pe volan, prezintă acum finisaj cromat.

Clienții pot alege una dintre cele două versiuni pe benzină (TCe 90 și TCe 140), o versiune pe GPL (TCe 100 GPL) sau un Plug-in Hybrid (E-Tech Plug-in Hybrid 160). Vor ajunge în gamă și versiuni hibride.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide