Cât costă noul Renault Megane în România? Prin Programul Rabla ajunge la preț de Dacia Logan

Autor: David Andrei 18 feb. 2021 Știri auto

Noul Renault Megane facelift poate fi comandat în România. Prin Programul Rabla, sedanul francez ajunge la preț de Dacia Logan de top.

GALERIE FOTO

Prețul de pornire al modelului este de 16.800 de euro. Este suma trecută în dreptul versiunii de bază cu echipare Life și motor de 1.0 litru pe benzină cu 114 cai putere. Echiparea standard include farurile Pure LED Vision, semnalizatoare LED și stopuri LED. Șoferul poate selecta să ruleze în Eco Mode, iar mașina este echipată cu sistem Start & Stop.

Nuanța Blanc Glacier intră în preț. Cele metalizate costă 480 de euro.

Șase airbag-uri sunt incluse în echiparea standard. Aerul condiționat cu reglaj manual, oglinzi reglabile electric cu sistem de degivrare și un radio cu ecran monocrom de 4,2 inci completează lista de dotări.

Programul Rabla scade automat 6500 de lei, echivalentul a 1.333 euro, din prețul de listă. Noul Renault Megane facelift ajunge astfel la 15.467. Este cu aproximativ 500 de euro mai scump decât Dacia Logan în versiune de top, cu echipare Comfort, motor TCe 90 și transmisie automată CVT.

Noul Renault Megane de top, la preț dublu față de Dacia Logan, chiar și prin Programul Rabla

La polul opus se află noul Renault Megane Blue dCi 116 EDC cu echiparea de top Intens. Motorul diesel de 1,5 litri dezvoltă 116 cai putere și 270 Nm și este cuplat la o transmisie automată EDC.

Această versiune poate fi configurată cu tapițerie din piele gri sau bej pentru 1.100, respectiv 1.250 de euro în plus.

Clienții pot bifa o trapă panoramică pentru 1.000 de euro. Un pachet Drive Safely Plus aduce Cruise control adaptiv, sistem de frânare automată de urgență cu funcție de detectare a pietonilor și alertă pentru păstrarea distanței de siguranță. Acesta costă 600 de euro.

Cei care își doresc și pachetul Easy Driving, care include și un headp-up display, vor plăti încă 550 de euro.

Renault propune și sistemul EASY LINK ecranul de 9,3 inci și un instrumentar de bord digital de 10 inci pentru 790 de euro. Un volan încălzit, Magic Trunk Access și o roată de rezervă duc mașina către 30.000 de euro. Este un preț dublu față de cel al noii Dacia Logan TCe 90 CVT.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide