Noul smart fortwo cabrio – PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 17 mart. 2016 Știri auto

 


Începând cu luna martie noul smart fortwo cabrio va fi disponibil în România, la Autoklass Pipera – Centru Autorizat de Vânzări şi Service smart. La lansare vor fi disponibile două variante de motorizare cuplate la transmisia automată twinamic, urmând ca variantele cu transmisie manuală să fie lansate în perioada următoare. 

GALERIE FOTO

Cu o simplă atingere a unui buton, noul smart fortwo cabrio se transformă, din binecunoscutul model cu două locuri şi habitaclu închis, într-un autovehicul dotat cu acoperiş retractabil sau într-un cabriolet veritabil cu plafonul complet pliat. 

Noul smart fortwo cabrio are o lungime de 2.69 m, o lăţime de 1.66 m şi o înălţime de 1.55 m, iar în privinţa sistemelor de propulsie versiunile disponibile includ două motoare, două transmisii, trei linii de echipare

În primă fază, noul cabrio va fi echipat cu motorizări în trei cilindri de ultimă generaţie, disponibile în două versiuni: cu o putere de 52kW (71 CP)  sau 66kW (90 CP). La momentul lansării, ambele variante de motor dispun de transmisie cu dublu ambreiaj twinamic, iar transmisia manuală cu cinci viteze va fi lansată în perioada următoare. 

În plus faţă de cele trei linii de echipare – passion, prime şi proxy – clienţii pot alege dintr-o gamă largă de accesorii pentru siguranţă şi confort, inclusiv noile caracteristici adăugate la ultimul facelift, precum pachetul Urban Style (ce include evazări aripi de culoare neagră şi suspensie coborâtă). 

Pe scurt, noile modele smart fortwo cabrio:

GALERIE FOTO


 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide