Noul Volkswagen Golf GTI, spionat fără camuflaj

Autor: Ionuț Vîlciu 04 oct. 2023 Știri auto
Noul Volkswagen Golf GTI, spionat fără camuflaj

Știm deja că Volkswagen urmează să introducă un facelift pentru actuala generație Golf, dar varianta mai sportivă, GTI, a fost surprinsă fără camuflaj.

Cea de-a opt generație a mult îndrăgitului hatchback Volkswagen Golf urmează să primească un facelift. Actualizarea urmează să fie prezentată oficial în 2024, dar am putut vedea deja câteva exemplare în imagini spion. A venit rândul versiunii mai performante, bine cunoscutul GTI, să fie surprinsă în teste fără camuflaj și o putem vedea în imaginile furnizate de Motor1.

Este prima dată când un exemplar GTI actualizat a fost spionat, dar nu este prima dată când vedem actualizarea pregătită pentru Golf. Cu toate că unele detalii sunt atent mascate, putem observa că bara frontală este ceva mai agresivă decât cea regăsită pe actualul Golf GTI, aducând mai mult cu ceea ce am văzut până acum pe vârful de gamă, Golf R. De asemenea, observăm și noile blocuri optice frontale, care sunt mai subțiri decât înainte. Și în partea din spate există câteva diferențe, cea mai notabilă fiind reprezentată de noile stopuri.

Volkswagen Golf facelift va fi prezentat oficial în 2024

Cât despre interior, nu există imagini care să releve cu adevărat schimbările pe care Volkswagen le-a adus pe acest facelift, dar intuim că va exista un ecran central de dimensiuni mai mari. De asemenea, Volkswagen a recunoscut că butoanele capacitive de pe volan nu au reprezentat cea mai bună alegere, așa că va renunța la ele. Din fericire, ne putem aștepta la butoane fizice pe volanul lui Golf 8 facelift.

Încă nu știm data la care noul Volkswagen Golf facelift va fi lansat, dar acest lucru ar putea avea loc cel mai devreme la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2024. Atunci vom afla cu adevărat care sunt schimbările pe care Volkswagen le-a pregătit pentru unul dintre cele mai îndrăgite modele ale sale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide