Noul Volkswagen Polo facelift – Dotări din clasele superioare

Autor: Elena Luchian 22 apr. 2021 Știri auto

Noul Volkswagen Polo facelift este aici ca să revoluționeze segmentul. Are faruri și stopuri LED, instrumentar de bord digital și funcții de rulare semi-autonomă.

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen Polo facelift mizează pe succesul generațiilor precedente. Aproape 18 milioane de unități au fost comercializate din momentul în care nemții au lansat modelul, în 1975.

Modificările operate de Volkswagen sunt foarte evidente din orice unghi. Modelul primește faruri și stopuri LED în echiparea standard. Noul Polo poate fi comandat cu farurile interactive IQ.Light LED, care și-au făcut debutul la SUV-ul Touareg.

Mașina de clasă mică vine cu dotări disponibile, până acum, doar în clasele superioare. Instrumentarul de bord Digital Cockpit cu ecran de 8 inci este standard și creează o atmosferă high-tech în cabină.

Standard sunt și sistemul de aer condiționat, un sistem audio Composition Media cu ecran de 6,5 inci, conexiune Bluetooth, oglinzile exterioare electrice și încălzite, dar și geamurile electrice.

Apare la bord un airbag central, amplasat între scaunul șoferului și cel al pasagerului din față.

Polo cel nou are cruise control adaptiv și asistență la schimbarea benzii de circulație în echiparea standard.

În configurator, clienții vor putea bifa versiunile Polo, Life, Style sau R-Line. Cea de-a doua echipare aduce jante de 15 inci, o cotieră centrală și un port USB-C în plus. Volanul și schimbătorul de viteze sunt îmbrăcate în piele. Echipările superioare propun farurile IQ.Light LED, ornamente cromate și jante de 15 inci din aliaj pentru Style. Acestea vin și cu instrumentarul de bord Digital Cockpit Pro cu ecranul mai mare, de 10,25 inci și cu un ecran tactil de 8 inci.

Polo R-Line are bare cu look special, prize de aer, iar în partea din spate a fost instalat un difuzor cu finisaj negru lucios, care integrează evacuările cromate. Această versiune vine standard cu jantele Valencia de 16 inci.

Noul Volkswagen Polo facelift – gama de motorizare

Nu este nicio versiune diesel în gama de motorizare. Versiunea entry-level este cea cu motor de un litru MPi, cu 80 de cai putere și 93 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Motorul 1.0 TSI poate fi comandat cu 95 sau cu 110 cai putere. Versiunea de top vine standard cu transmisia automată DSG. Clienții pot alege și un Volkswagen Polo facelift 1.0 TGI cu gaz natural comprimat. Acesta oferă 90 de cai putere și un cuplu de 160 Nm.

Lista de comenzi se va deschide luna viitoare.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide