Noul VW Golf facelift, spionat fără urmă de camuflaj. Actualizarea va fi lansată în 2024

Autor: Ionuț Vîlciu 28 nov. 2023 Știri auto
Noul VW Golf facelift, spionat fără urmă de camuflaj. Actualizarea va fi lansată în 2024

Noua Volkswagen Golf facelift a fost surprins fără urmă de camuflaj. Designul actualizat al modelului compact îl face să semene mai mult cu Passat.

Cea de-a opta generația a popularului Volkswagen Golf a fost lansată în 2019, iar 2024 va marca introducerea unui facelift pentru compacta germană. În ultima perioadă, tot mai multe poze spion au început să apară, unele cu mai puțin camuflaj decât altele. Acum, Golful actualizat a fost surprins fără urmă de camuflaj, ceea ce ne permite să aruncăm o privire asupra modelului ce va ajunge la vânzare în decursul anului următor.

Nu este prima dată când vedem poze spion cu VW Golf facelift. În ultimele două, pe internet au apărut poze cu versiuni GTI și R facelift. Acest ultim prototip de Golf 8 facelift surprins pare a fi o variantă de bază și, ca atare, nu are toate „jucăriile” specifice versiunilor performante, dar ne ajută să vedem cum vor arăta versiunile ce vor fi cumpărate în numere mari.

Ce schimbări introduce Volkswagen Golf facelift?

În partea din față putem observa o nouă bară de protecție, care este desenată mai mult în stilul a ceea ce am văzut pe noua generație Volkswagen Passat. Deși acest prototip nu are camuflaj, există o bandă alb-negru peste bara de protecție pentru a ascunde unele dintre detaliile de design mai complexe. Farurile și DRL-urile sunt identice cu modelul actual, dar este posibil ca blocurile optice modelului de producție să fie modificate.

Cu toate că exteriorul nu este foarte diferit de ceea ce deja există, interiorul ar urma să treacă printr-o transformare substanțială. Unul dintre prototipurile spionate în trecut avea un ecran de mari dimensiuni, asemănător cu cel regăsit pe Volkswagen Passat sau pe gama de electrice ID.

Deocamdată, Volkswagen nu a oferit informații cu privire la gama de motoare ce va fi folosite pe Golf facelift, dar am putea vedea versiuni actualizate ale motoarelor existente, inclusiv pentru cele pe motorină. Volkswagen nu renunță încă la diesel, dat fiind faptul că atât noua generație Passat, cât și noul Tiguan au fost lansate cu motorizări diesel.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide