Numărătoarea finală: maşini distruse şi daunele totale la filmările Fast and Furious

Autor: businessmagazin.ro 15 nov. 2017 Știri auto
Numărătoarea finală: maşini distruse şi daunele totale la filmările Fast and Furious

Ritmul agresiv de şofat al actorilor Vin Diesel sau Jason Statham este bine cunoscut. Însă la un calcul real, aceştia ar fi putut distruge în cazul filmărilor maşini, clădiri şi bunuri în valoare de peste 260 de milioane de dolari. Aceasta sumă este împărţită numai între 2 actori din film!

În total, peste 30 de clădiri au fost distruse în cazul filmării seriei, peste 50 de clădiri au fost avariate, iar în ceea ce priveşte maşinile, 169 de maşini standard au fost avariate şi peste 140 distruse complet. Doar în cazul “Furious 7” maşina folosită pentru a zbura între clădirile din Abu Dhabi a costat peste 3 milioane de euro, fiind un model de Lykan Hypersport din gama W Motors.

Eroul pagubelor in Fast and Furious

Cele mai multe cheltuieli în întreaga serie de filmări a facut-o Jason Statham. El singur a distrus maşini şi clădiri în valoare de aproximativ 182.350.445 de dolari americani. Imaginaţi-vă pentru o secundă cam cât ar fi costat piesele auto pentru reparaţia acestor maşini distruse de starul Hollywoodian.

Citeşte continuarea pe Business Magazin

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide