Numărul record de amenzi pe care l-au ”produs” radarele inteligente din Ungaria | VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 mai 2016 Știri auto
Numărul record de amenzi pe care l-au ”produs” radarele inteligente din Ungaria | VIDEO

 


La începutul lunii aprilie, pe câteva şosele din Ungaria au fost montate radare performante. Acestea, în doar o singură lună au reuşit să ”producă” aproape 30 de mii de amenzi, scrie Digi24.ro.

Astfel, şoferii care au călcat prea tare pedala de acceleraţie, dar şi cei care nu purtau centura de siguranţă ori au staţionat în locuri nepermise, au fost sancţionaţi conform legislaţiei. 

„28.999 pentru depăşire de viteză, 116 pentru lipsa centurii de siguranţă, 68 pentru staţionare neregulamentară pe autostrăzi, 27 pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere”, spune Kristof Gal, purtătorul de cuvânt al Poliţiei maghiare, citat de Digi24.

Cum au reacţionat şoferii puteţi vedea în reportajul alăturat: 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide