O captură de peste 3 tone de aluminiu, cupru şi alamă a fost depistată în autoutilitara unui craiovean – FOTO

Autor: ProMotor acum o lună Știri

La data de 24 octombrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice,  împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Periați au acţionat pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 37 de ani,  din municipiul Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 65, pe raza comunei Valea Mare, județul Olt.

Autoutilitara era plină cu deșeuri metalice

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta deșeuri nepericuloase, respectiv 2.300 de kilograme de aluminiu, 880 de kilograme  de cupru și 300 de kilograme de alamă, fără a deține documentele de proveniență cerute de legislația în vigoare.

Politistii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă în valoare de 10.000 lei , pentru încălcarea prevederilor H.G. 1061/ 2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României.

Deșeurile au fost predate în custodie unei societăți specializată în colectarea deșeurilor. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili starea de fapt.

Galerie Foto

O captură de peste 3 tone de aluminiu, cupru şi alamă au fost depistate în autoutilitara unui craiovean - FOTO
O captură de peste 3 tone de aluminiu, cupru şi alamă au fost depistate în autoutilitara unui craiovean – FOTO

Sursa foto: Poliția Română


Comentarii
Inchide