La furat cu căruța pe viitorul Drum Expres DX12 Craiova Pitești – VIDEO

Autor: George Cristea 13 oct. 2020 Știri auto

O filmare din dronă care ar fi trebuit să documenteze stadiul lucrărilor la un proiect de infrastructură a surprins un furt de materiale de construcții. O familie de romi a fost filmată la furat cu căruța pe șantierul viitorul Drum Expres DX12 Craiova Pitești.

Intră în Galeria FOTO

Formele moderne de transport au înlocuit în cea mai mare parte caii și căruțele, după cum șoselele și autostrăzile au înlocuit drumurile neamenajate. Cu toate acestea, războiul dintre feudalism și societatea modernă nu s-a încheiat încă, cel puțin nu în Oltenia rurală. O dovedesc imaginile surprinse în acest weekend pe șantierul lotului 1 al viitorului Drum Expres DX12 Craiova Pitești. O familie de romi a tras căruța în apropierea șantierului și au reușit să sustragă mai multe rulouri de folie protectoare.

Imaginile au fost surprinse de dronă în apropierea localității Barza din județul Olt și postate pe canalul de Youtube MND. Din clip se vede cum persoanele – femei și bărbați – au luat câteva role de folie protectoare de pe șantierul viitoarei șosele de mare viteză. La un moment dat, o fată observă drona și îi atenționează pe ceilalți, iar căruța pleacă în grabă cu prețioasa încărcătură. Nu înainte ca cetățenii deafvorizați să îli ascundă fețele trăgându-și tricourile peste cap.

Viitorul Drum Expres DX12 Craiova Pitești, furat cu căruța

Poliția județeană Dolj a anunțat că va deschide o anchetă, potrivit publicației Ziarul de Craiova. Imaginile fiind destul de clare, ne imaginăm că nu ar trebui să fie foarte dificil să identifice persoanele implicate în furt. Recuperarea materialelor furate ar putea fi, însă, o altă poveste.

Românul este un animal strângător, prin definiție, așa că astfel de scene ni le imaginăm multiplicate la scară națională. Mai știi, poate chiar nu au nicio vină guvernanții noștri – ei au vrut sa facă autostrăzi, poate chiar au făcut, dar au fost furate bucată cu bucată înainte de inaugurare.

Din ciclul „ce lucruri ciudate au mai furat românii noștri”, nu putem să nu amintim aparatul furat de un gorjean de la păcănele, după ce își jucase banii la el.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide