O cisternă care transporta GPL a rupt despărțitoarele de pe autostradă – FOTO

Autor: Marius Vișan 03 aug. 2021 Știri auto

În această dimineață o cisternă care transporta GPL a intrat marți pe contrasens pe Autostrada A1 București – Pitești. S-a întâmplat după ce autotrenul a rupt despărțitoarele de metal. În urma accidentului nu s-a înregistrat nici o victimă.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers Pitești – București, la doar câteva sute de metri de un alt accident soldat cu doi morți. Potrivit primelor informații, șoferul cisternei a pierdut controlul în urma exploziei unei anvelope. Circulația a fost oprită pe Autostrada A1, pe sensul Pitești – București.

”La aproximativ 400 m de locul acestui accident, o cisternă care se deplasa spre Pitești, a pătruns pe contrasens și a lovit despărțitoarele de sensuri. Din informațiile pe care le avem, aceasta ar fi avut o problemă la una dintre anvelope, care a făcut explozie. Nu au fost persoane rănite. Pompierii acționează pentru sablarea părții carosabile, având în vedere faptul că pe șosea se află o balustradă, pe o distanță de aproximativ 150 m. Este blocat sensul de mers spre București”, se arată în informarea de presă emisă de autoritățile din Giurgiu.

Astăzi, 3 august, pe A1 a avut loc un accident cu două persoane decedate

Accident rutier la km 27 al A1 București-Pitești, pe sensul de mers spre capitală, în zona localității Poenari.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ. De asemenea, în sprijin se află și elicopterul SMURD.

Au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. Sunt 6 victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat și o femeie), trei sunt conștiente și cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD. În prezent, toate persoanele implicate primesc îngrijiri medicale la fața locului”, se arată în comunicatul autorităților.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IPJ Giurgiu


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide