O companie germană a tunat Dacia Duster. SUV-ul românesc arată amenințător în negru mat

Autor: Mihai Morcovescu 21 apr. 2022 Știri auto

Faptul că Dacia Duster reprezintă un imens succes comercial la nivel european nu mai reprezintă pentru nimeni o necunoscută. Iar când vedem cum poate arăta SUV-ul românesc în urma transformării la care este supus de unele casele de tuning ne face să fim foarte mândri. La fel stau lucrurile și în cazul acestui Duster care a intrat pe mâinile specialiștilor de la CarPoint.

Pachetul „Black Mat Edition” costă 33.990 de euro

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Din punct de vedere estetic, pachetul denumit „Black Mat Edition” face din Duster o mașină mult mai agresivă. Modelul care a fost supus unei operații de tuning este un Duster TCe 150, în nivelul de echipare Prestige. Acesta este echipat cu transmisie manuală cu 6 trepte și cu tracțiune pe puntea față.

Au fost montate pe Duster un „bullbar” și un set de jante din aliaj de 19 inch, care sunt finisate în negru lucios. Acestea sunt „îmbrăcate” cu anvelope all-season. De asemenea, pe aripile spate a fost aplicat un marcaj transparent pe care este scris CarPoint Edition, iar emblemele Dacia față și spate sunt finisate în aceeași nuanță de negru mat.

Kit-ul exterior mai include o nuanță de negru mat special creată pentru acest model, denumită Oracal 970. De asemenea, terminațiile sistemului de evacuare de serie au fost înlocuite cu două țevi vopsite în negru, iar pe pragurile ușilor apare același logo „Carpoint Edition”.

Germanii de la CarPoint au mai montat pe Duster bandouri laterale, aripi față spate mai evazate și praguri laterale din oțel inoxidabil . În schimb, grila frontală a rămas neschimbată, dar a fost vopsită în aceeași nuanță de negru mat ca restul caroseriei. De asemena, și-au făcut apariția o antenă tip coadă de rechin și bare transversale pentru plafon. SUV-ul autohton mai dispune de lumini de semnalizare cu LED și fundal negru și amortizoare care coboară garda la sol

La interior există geamuri față/spate și oglinzi electrice, scaune încălzite, sistem de navigaţie cu ecran tactil și cameră video pentru marşarier. În plus, clienții vor mai găsi cameră multi-view, aer condiționat automat, covorașe din velur inscripționate „CarPoint Edition”.

Prețul acestui Duster „Black Mat Edition” este de 33.990 de euro, iar mașina este disponibilă pentru comandă imediat.

Sursa: CarPoint

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CarPoint


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide