Cea mai frumoasă Dacia Duster vine din Germania. În ce hal arată lucrarea nemților!

Autor: David Andrei 12 feb. 2021 Știri auto

Cea mai frumoasă Dacia Duster vine din Germania. Se numește Duster Carpoint Edition și arată chiar spectaculos. Cât costă mașina modificată astfel?

GALERIE FOTO

Nemții de la Carpoint GmbH au publicat pe pagina lor de Facebook imagini cu ceea ce ei numesc Dacia Duster Carpoint Edition. Imaginile au devenit virale în rândul fanilor modelului construit la Mioveni.

Specialiștii germani au luat un Duster cu motor turbo de 1,33 litri pe benzină în versiunea de top, cu 150 de cai putere. Unitatea este cuplată la o transmisie manuală cu șase trepte și sistem de tracțiune integrală. Mașina a venit cu echiparea superioară Prestige. Nemții i-au montat bandouri laterale noi, praguri noi și un bullbar. Din profil ies în evidență și jantele din aliaj de 18 inci cu finisaj negru lucios, îmbrăcate în anvelope all-season. Prezintă același finisaj eleronul discret care și-a făcut apariția în partea din spate, în continuarea acoperișului.

Pe aripa spate și pe montantul C, nemții au lipit un autocolant cu un model care redă triunghiuri de culoare neagră, de diferite dimensiuni. Apare acolo și inscripția “Carpoint Edition”.

Cei care au văzut imaginile au totuși ceva de reproșat. “Din cauza bullbar-ului, camera video din față nu mai vedea nimic!”

Nemții vând această ediție specială cu 23.990 de euro. Aceștia anunță însă, că sunt foarte flexibili în ceea ce privește configurarea modelului, iar prețul final diferă și în funcție de motorizarea aleasă.

În preț intră dotări cum ar fi oglinzi electrice, geamuri electrice, scaune încălzite, navigație, card de acces și pornire din buton. Se regăsesc pe listă camera video pentru marșarier și camera multiview cu vedere la 360 de grade.

Cea mai frumoasă Dacia Duster e însoțită de un Duster Pick-up special

Carpoint GmbH a lucrat și la un pick-up Duster, care costă 28.490 de euro. Această versiune este un pick-up cu motor 1.5 dCi cu 115 cai putere, transmisie manuală cu șase rapoarte și tracțiune integrală.

Specialiștii i-au instalat bandouri noi, praguri de mari dimensiuni și au ales, pentru acest model, jante de 18 inci cu anvelope all-season. Pick-up-ul are acum o gardă la sol cu 2 centimetri mai mare decât în versiune standard.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide