O Dacia 1300 pozată pe o plaja din Grecia face furori pe internet

Autor: Marius Vișan 04 aug. 2021 Știri auto
O Dacia 1300 pozată pe o plaja din Grecia face furori pe internet

Fotografia unei Dacia 1300, făcută pe o plajă din Grecia și publicată pe grupul de Facebook Forum Grecia, a ajuns virală. Imaginea a determinat numeroase reacții din partea membrilor.

O parte dintre discuții s-au centrat pe locul în care a ales să pozeze mașina. ”E parcarea până acolo sau nu au ținut frânele?” este comentariul amuzant al unui internaut.

”Doar pentru cei care au mai mult de 1 neuron: locul este special pentru a putea intra cu mașina la marginea plajei. Până la mare mai este destul și încă ceva. Dacă nu știți despre ce e vorba, lăsați naibii șabloanele astea – „cocalari”, „specific românesc” etc. În rest, să ne vedem cu bine. Vă așteptăm pe Valea Prahovei pe toți” a răspuns proprietarul mașinii.

”E o plăcere să mergi cu 50 km/h sute de kilometri și fără aer condiționat. Mie nu mi se pare o mișcare inteligentă” mai scrie un alt utilizator al rețelei de socializare.

Un alt internaut relatează experiența pe care a avut-o cu o Dacia, din România spre Grecia: ”Am fost în Grecia cu o Dacia cu CV (cutie de viteze n.r.) în 4 trepte, franțuzească, prin 2000, cu 50km/h doar pe restricții, în rest cât am avut curaj, dar probabil ca nu ați condus o Dacia și ce știți, știți din auzite”.

Sursă foto: Forum Grecia – Facebook / Lucian Ionescu

La sfârșitul lunii iulie un român a rămas fără mașină după ce a intrat cu ea pe plajă în Grecia

Un român care a intrat cu mașina pe o plajă din Grecia a rămas fără ea. Autoturismul a fost tractat de pe nisip cu tractorul. Soldații greci au intervenit cu tractorul în Halkidiki pentru a scoate un autoturism care a intrat pe plajă și a rămas blocat în nisip. Momentul a fost filmat de o româncă aflată în vacanță în stațiunea grecească, iar potrivit acesteia, mașina cu pricina avea numere de România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Forum Grecia - Facebook / Lucian Ionescu


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide