O Dacia 1310 cum rar vezi. Mașina este din 1998 și are doar 5.800 KM – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 19 iul. 2023 Știri auto

O Dacia 1310 fabricată în 1998 este listată la vânzare pe OLX. Cu toate acestea, nu este un exemplar tocmai obișnuit grație condiției foarte bună în care se află.

Dacia 1300 și derivatele sale, în acest caz 1310, au reprezentat mașinile care au motorizat România în perioada comunistă și imediat după căderea regimului Ceaușescu. Acest format de caroserie, licențiat după Renault 12, a fost produs între 1969 și 2004, timp în care a suferit mai multe modificări estetice.

De cele mai multe ori, aceste mașini au ajuns în stare precară, ruginite, departe de forma lor de glorie, din cauza faptului că oamenii le-au folosit până la un nivel de uzură foarte mare, fără a le mai repara. Bineînțeles, există și excepții, mașini recondiționate dar, în acest caz, vorbim de o mașină conservată.

Dacia 1310 din 1998 cu doar 5.800 de kilometri. Cât costă mașina pe OLX?

Mașina pe care am găsit-o este produsă în 1998, fiind cunoscută și drept CN3. Nu sunt nici pe departe cele mai căutate modele, dar exemplarul acesta este destul de interesant. Mașina a fost produsă în anul 1998 și deși încă nu se încadrează la modelele istorice, poate fi un youngtimer de luat în calcul.

Mașina a parcurs, conform vânzătorului, doar 5.800 de kilometri în ultimii 25 de ani. Starea mașinii reflectă acest lucru, deoarece arată de parcă ieri ar fi ieșit pe porțile uzinei de la Mioveni.

Vopseaua albă este în stare bună, iar caroseria pare că nu are rugină. La fel și interiorul, care este foarte curat și chiar putem spune că arată ca nou. Cu siguranță va stârni amintiri copiilor anilor 1990, care au avut ocazia să călătorească la bordul acestor mașini.

Potrivit descrierii specificate în anunț, mașina funcționează fără probleme, are ITP și asigurare valabile. Vânzătorul cere pe această mașină suma de 4.500 de euro. Dacă este mult sau puțin, vom lăsa la latitudinea dumneavoastră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide