O Dacia Logan care face 0-100 km/h în 5,8 secunde este de neoprit: Test drive efectuat după upgrade turbo – VIDEO

Autor: ProMotor 06 mart. 2020 Știri auto

Pasiunea pentru marca din Mioveni l-a făcut pe un șofer să modifice o Dacia Logan până la perfromanța la care mașina poate avea un sprint 0-100 de kilometri pe oră în doar 5,8 secunde.

În mod normal un Logan are nevoie de aproximativ 12 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km pe oră, însă ce vedem în clip este uimitor. În descriere apar foarte puține detalii despre mașină:

-0-100km/h – 5.8 secunde

-0-200km/h – 17.8 secunde

-test drive efectuat după upgrade turbo

-ulterior urmează o turbină Garrett GT28 RS

Trebuie să recunoaștem că Logan-ul din imagine este de nerecunoscut. Mașina vibrează din toate încheieturile la kickdown și scoate sunete pe care nu suntem obișnuiți să le auzim la un Logan.

„… când faci (întreci) un BMW cu un Logan e altă senzație :)) Nu e cazul acestei mașini, pentru că omu’ n-a făcut-o pentru spectacol, sau ca să se dea rotund în fața altor mașini, ci pur și simplu din pasiune a vrut să scoată din motoru’ asta cât a putut de mult. Dacă voia spectacol avea zeci de clipuri până acum”, este comentariul celor care au urcat clipul pe YouTube, după ce fanii paginii au sugerat că le-ar plăcea să vadă o întrecere între acest Logan modificat și un BMW.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide