O șoferiță a încercat să alimenteze o Tesla Model 3 cu benzină – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 19 ian. 2023 Știri auto

Un videoclip care ne arată cum o femeie încearcă să alimenteze o Tesla Model 3 a ajuns viral pe internet. Surpriza a venit când au deschis capota din față.

În ciuda creșterii polarității vehiculelor electrice în ultimii câțiva ani, industria și piața sunt încă la început, iar asta explică de ce unii oameni încă se adaptează la această nouă normă, scrie Insideevs.

Chiar dacă mașinile electrice se află pe piață de ceva ani și câștigă în mod constant popularitate, unii oameni par că încă au nevoie de puțin timp de acomodare. Încă vedem cazuri în care oamenii încearcă să alimenteze cu combustibil mașinile electrice, ceea ce este imposibil, evident.

A încercat să își alimenteze Tesla cu benzină

Este cazul și în clipul de care vorbim acum. Imaginile ne arată o Tesla Model 3 care se oprește la o pompă dintr-o benzinărie. Din mașină au coborât două femei care voiau să alimenteze mașina, dar nu au ajuns la sursa de energie corespunzătoare.

Au deschis capota din față și, spre surprinderea lor, nu se afla nimic acolo. S-au mutat în partea din spate a mașinii și, sub privirile mirate ale trecătorilor, căutau un loc în care să bage pompa de combustibil. Într-un final, cel care filma din mașină coboară și le explică faptul că este o mașină electrică, care se încarcă de la priză. Cele două sunt nedumerite și nu prea îl iau în serios pe cel care încerca să le explice situația, spunând că face o glumă și că nu este posibil.

Respectivul se retrage în mașina sa și vedem că cele două revin în fața mașinii, acolo unde au descoperit rezervorul pentru lichidul pentru parbriz. Păreau foarte fericite, dar videoclipul se oprește brusc, dar sperăm că nu au turnat benzină în recipientul cu lichid pentru parbriz.

Nu știm dacă filmarea a fost o înscenare, dar după reacțiile oamenilor prezenți, aceștia ar fi trebuit să fie niște actori foarte buni pentru a obține un asemenea efect.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor, RED Delta YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide