Tesla Model 3, pregătit să primească un restyling major

Autor: Adrian Somai 06 dec. 2022 Știri auto

Tesla pregătește o schimbare importantă pentru Model 3, unul dintre cele mai de succes modele din portofoliul său. Constructorul american își dorește ca prin aceste modificări să crească atractivitatea modelului, dat și să reducă costurile de producție.

Nu a trecut decât o săptămână de la primele informații care au apărut pe acest subiect, iar acum două prototipuri ale noului Model 3 au fost văzute în timpul testelor în trafic pe șoselele din statul California, potrivit Carscoops. Primul prototip este de culoare albă, însă a fost văzut acoperit atât în partea frontală, cât și în partea din spate. Mașina purta plăcuțe de înmatriculare ale constructorului și prezenta toate semnele care puteau indica faptul că este vorba despre modelul actualizat.

https://twitter.com/omg_tesla/status/1598907595632562176

În mod normal, mașinile Tesla care trec prin astfel de actualizări la jumătatea ciclului de viață primesc câteva modificări minore ale caroseriei și niste ajustări la nivelul habitaclului. Lucrurile par a fi însă ceva mai complexe în cazul Model 3, acesta urmând să primească o serie întreagă de modificări. Spre exemplu, cei de la Testa își propun reducerea numărului de componente și a complexității din interiorul Model 3, ceea ce înseamnă că procesul de producție al noului model va fi schimbat complet.

Modificări la nivelul înfățișării exterioare

În mare parte, designului noului Model 3 va rămâne familiar, nefiind vorba despre o schimbare atât de drastică. Totuși, cel mai probabil, noul model actualizat va primi, printre altele, faruri și stopuri noi. O fotografie surprinsă cu prototipul despre care pomeneam în rândurile anterioare mai indică faptul că există o cameră încorporată în colțul farurilor. O asemenea cameră ar putea rezolva problema unui unghi mort din jurul barei de protecție a modelului actual.

Confirmări cu privire la toate aceste actualizări nu există însă până la acest moment, drept pentru care nu avem nimic altceva de făcut în afară de a aștepta niste informații oficiale din partea lui Elon Musk.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter omg_Tesla/Rivian


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide