O greșeală care îl va costa scump! Un Pagani ediție limitată de 17 milioane de euro a fost implicat într-un accident

Autor: Adrian Somai 06 sept. 2022 Știri auto

Imaginează-ți că ai avea o super mașină de milioane de euro, iar șoferul să ți-o accidenteze destul de grav dintr-o simplă neatenție la volan! Ce poate fi mai groaznic decât atât?! I s-a întâmplat lui Oleg Egorov, fondatorul atelierului de tuning TopCar Design și proprietarului unui model Pagani Zonda HP Barchetta în valoare de peste 17 milioane de euro. Sunt doar trei astfel de modele construite, iar unul dintre ele îi aparține chiar lui Horacio Pagani.

Bolidul a fost avariat la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul unei întâlniri exclusiviste din Croația a proprietarilor de mașini sport extrem de scumpe. Potrivit primelor informații, la volan nu se afla Oleg Egorov, ci o persoană căreia mașina i-a fost încredințată. Imaginile au fost surprinse de trecătorii curioși care admirau bolidul și au fost postate la scurt timp după incident pe YouTube.

Ce a provocat accidentul

Totul s-a întâmplat în Zagreb, pe o străduță destul de îngustă, acolo unde șoferul care se afla la volanul acestui Pagani Zonda HP Barchetta a apăsat pentru o clipă pedala de accelerație prea tare, ceea ce a făcut ca anvelopele din spate să își piardă tracțiunea pentru o fracțiune de secundă. Din nefericire, totul s-a întâmplat chiar în timp ce pe contrasens apăruse un Ford Fiesta, mașină de care bolidul s-a și lovit în cele din urmă.

Victime nu au existat, însă mașina a ieșit destul de șifonată în urma acestui mic accident. Mai exact, una din roțile din spate a fost ruptă, iar caroseria a fost deteriorată. Cel mai probabil, șasiul a avut și el la rândul lui de suferit.

Valoarea pagubelor produse nu este cunoscută până la această oră, însă mai mult ca sigur vorbim despre o sumă considerabilă având în vedere că bolidul este unul atât de rar și atât de scump.

VIDEO:

 

 

Sursa: Motor1 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide