Rezultate bune pentru Kia Niro Hybrid la testul elanului – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 20 dec. 2022 Știri auto

Kia Niro Hybrid a depășit așteptările la testul elanului. SUV-ul hybrid a trecut testul cu 81 km/h, depășind Audi RS 2 Sportback, care a reușit să atingă doar viteza de 75 km/h.

În timpul testului Kia Niro a fost lăudată pentru capacitatea sa de a schimba direcția rapid într-un mod previzibil și controlabil. Acest succes se datorează configurației suspensiei, calibrarea dintre partea electronică și intervenția ESC fiind abia sesizată de șofer. Mașina a trecut testul folosind anvelopele Continental PremiumContact 6 225/45R18.

Variantele plug-in hybrid și electrice ar putea trece testul mai bine?

Cea de-a doua generație Kia Niro se bazează pe o versiune actualizată a arhitecturii predecesoarei sale, dar îmbunătățirile o ajută să funcționeze mai bine. Generația anterioară Kia Niro Hybrid a atins o viteză maximă de 74 km/h fără să atingă conurile, în timp ce noul model a realizat același lucru la 81 km/h, scrie carscoops.com. Va fi interesant de văzut dacă variantele plug-in hybrid și cu electrice ale Kia Niro se vor descurca și mai bine datorită centrului de greutate mai scăzut, deși inerția crescută din cauza greutății adăugate ar putea juca un rol important.

În testul de slalom, Kia Niro Hybrid a prezentat o rulare moderată, terminând în 24,6 secunde. A scos un timp bun, având în vedere că grupul motopropulsor electrificat produce 139 CP și are un cuplu de 264 Nm, ceea ce nu califică aceste valori pentru o performanță impresionantă.

Cel mai bun performer la testul de slalom de la km77 este Polestar 2 complet electric, cu un timp de 22,8 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: km77.com


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide