Mașină de lux furată în Marea Britanie, găsită în România – VIDEO

Autor: Mihai Morcovescu 26 oct. 2021 Știri auto

O mașină de lux care figura în Marea Britanie ca furată a fost găsită în România, la o firmă de dezmembrări auto din județul Neamț.

Limuzina, marca BMW, a fost descoperită în timpul unor percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț la punctele de lucru ale unei firme din localitatea Bârgăoani. Autoturismul, care a fost ridicat în vederea confiscării, se afla în plin proces de dezmembrare.

Cu prilejul perchezițiilor, în afară de această mașină de lux, polițiștii au mai găsit și ansamble, subansamble şi alte componente auto despre care există suspiciunea că ar proveni din traficul ilicit de autovehicule de lux. Au fost ridicate și mai multe documente şi înscrisuri, reprezentând livrări de componente din ultimii doi ani de zile, potrivit IGPR, citat de Focus Press.

Două persoane au fost conduse la sediul IPJ Neamţ în vederea audierii. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Neamț au acționat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ și în baza colaborării cu grupul de acţiune constituit la nivel european în cadrul planului de acţiune „FRONTEX”, pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide