O mașină de teren care transporta țigări de contrabandă a fost confiscată – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto
O mașină de teren care transporta țigări de contrabandă a fost confiscată – VIDEO

Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au descoperit aproximativ 5.500 pachete cu ţigări, în valoare de peste 63.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă. Totodată, o maşină de teren a fost confiscată pentru continuarea cercetărilor.

”În data de 20 iulie, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, poliţiştii de frontieră, în cooperare cu colegii din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

O maşină de teren folosită pentru contrabandă cu țigări a fost confiscată

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, abandonat, pe direcţia localităţii Borşa, într-o zonă foarte greu accesibilă, un autoturism de teren fără numere de înmatriculare, iar în apropierea lui două colete voluminoase cu ţigări.

”În continuarea cercetării zonei, în pădurile din apropiere, colegii noştri au descoperit alte nouă colete. Cele unsprezece baxuri cu ţigări şi autoturismul au fost transportate la sediul sectorului”, se mai menționează în informarea emisă de oamenii legii.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.437 pachete cu țigări, în valoare de 63.613 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării. La fel şi autoturismul, a cărui valoare a fost estimată la 34.500 lei.

În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în acest caz sub directa îndrumare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

VIDEO

Un alt incident care viza traficul de țigări a avut loc în urmă cu o lună

S-a întâmplat la granița de nord. Un traficant de țigări a provocat un accident grav, după ce a fugit de polițiștii de frontieră. În urma impactului, mașina sa a fost proiectată în râul Vișeu, traficantul fiind rănit serios. Află mai multe detalii despre acest caz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide