O mașină s-a rostogolit pe E85 după ce a lovit un cap de pod – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 20 dec. 2022 Știri auto

Un accident ca în filme a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropierea Drumului European E85.

Evenimentul în care nu au fost implicate victime a avut loc duminică, 18 decembrie, în localitatea Dumbrava din județul Bacău. Mașina în cauză a lovit un cap de pod. Impactul a catapultat-o și s-a rostogolit în aer.

Zona nu este bine semnalizată

Martorii aflați la fața locului au avut ceva de zis în urma accidentului. Aceștia au semnalat problemele din zonă, probleme ce țin de administrația locală și a drumurilor.

„Când se va semnaliza corespunzător unei localități această stradă? Lipsește partea pietonală, puține, foarte puține treceri pietonale pentru o localitate care aprox. 90% se desfășoară de-a lungul E 85. Au murit zeci de locuitori ai acestei localități (pietoni fiind) nevinovați dar nimic… Oare cine răspunde pentru toate acestea?”, a declarat un martor pe Facebook.

Șoferul mașinii, un Volkswagen Golf, a scăpat nevătămat din accident.

O altă mașină accidentată de curând în Bacău a rămas fără jante

Accidentele din Bacău au mai ajuns pe prima pagină a presei. În urmă cu două săptămâni un autoturism Volkswagen Beetle a fost implicat într-un accident în județul Bacău, în apropierea  localității Sănduleni. Hoții nu au stat pe gânduri și au luat de pe mașina răsturnată trei dintre roți.

Mașina a fost închiriată în Onești, iar accidentul, deși grav, nu i-a rănit pe șofer și pe pasagerul din dreapta, cei doi scăpând teferi. Trei dintre jantele mașinii au dispărut la scurt timp după accident. A patra jantă ar fi fost furată, dacă nu dispunea de un sistem anti-furt, care i-a lăsat pe hoți cu un set incomplet de roți. Șoferul a oferit 500 de euro recompensă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video YouTube - Ziarul de Bacau


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide