O platformă cu mașini nou-nouțe s-a prăbușit în râul Olt. Două sunt de negăsit!

Autor: ProMotor 30 ian. 2020 Știri auto

Un accident teribil a avut loc azi-noapte pe Valea Oltului. O platformă plină cu mașini nou-nouțe s-a prăbușit în râul Olt. Din primele cercetări, se pare că șoferul autoutilitarei care transporta mașinile ar fi adormit la volan.

Galerie foto

Accidentul a avut loc pe Valea Oltului, DN 7 km 206+500m, la Gura Lotrului-Brezoi, azi-noapte, în jurul orei 00:20. Opt autoturisme se aflau pe platforma care se deplasa dinspre Sibiu către Vâlcea. Dintre acestea, doar șase au fost recuperate. Două sunt în continuare de negăsit. Martorii susțin că un alt autoturism, care se deplasa din sens opus, a fost acroșat de autoutilitară. Și acesta a ajuns în râu.

Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 27 de ani, ar fi pierdut controlul, pe fondul oboselii, a rupt parapetul din beton, iar autotrenul pe care îl conducea s-a prăbușit în gol. Conducătorul auto și pasagerul său au fost găsiți conștienți, dar cu leziuni multiple și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea.

Doar șase dintre mașinile transportate pe platformă au fost găsite. O echipă de scafandri și militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență continuă căutările. Circulația rutieră s-a desfășurat, ore bune, dirijat, pe un singur fir.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Sud



Comentarii
Inchide