O șoferiță care a provocat un accident este de negăsit. Cum s-a petrecut totul – VIDEO

Autor: ProMotor 10 ian. 2020 Știri auto

O șoferiță care a provocat un accident în Republica Moldova este căutată de o armată de șoferi justițiari, care speră să o găsească înaintea polițiștilor. Momentul accidentului a fost înregistrat de o cameră de bord.

Un moldovean a fost la un pas să își piardă viața după ce o șoferiță inconștientă a efectuat o depășire neregulamentară. Pentru a evita un impact frontal devastator, șoferul a ales să tragă dreapta de volan și să intre în șanțul de pe marginea șoselei. Evenimentul s-a petrecut în Republica Moldova, pe traseul M2 Orhei-Soroca, între localitățile Domolgeni şi Prodănești. Din informațiile martorilor la accident, la volanul Volkswagenului Passat care a provocat accidentul s-ar fi aflat o femeie care de altfel a fugit de la locul accidentului. În mașina șoferiței inconștiente se aflau și doi copii.

Imaginile video surprinse de o cameră de bord arată cum șoferița circula cu viteză excesivă şi s-a angajat într-o depășire periculoasă. Deși a reușit să o efectueze, a mai stat câteva secunde pe banda opusă din motive necunoscute. Pentru a evita o coliziune frontală, un șofer care venea din sens opus nu a avut de ales decât să tragă de volan și să iasă în decor. În urma acestei manevre mașina acestuia s-a răsturnat.

Incidentul a fost intens mediatizat pe rețelele de socializare, mașina șoferiței fiind în acest moment, probabil, cea mai căutată mașină din Republica Moldova. Și mai interesant este că bărbatul care și-a sacrificat mașina pentru a evita un accident grav a fost aspru sancționat de polițiști, cu 1.200 de lei (moldovenești) și șase puncte de penalizare.

„Mergea cu viteză mare. Ca sa nu mă implic în accident am virat dreapta. M-am atins de Volkswagen, m-am lovit de un pod și m-am răsturnat pe acoperiș. Poliția a constatat că eu sunt vinovat, m-a amendat, mi-a pus șase puncte de penalizare”, a declarat șoferul care s-a răsturnat cu mașina în șanț. Oamenii legii mai spun că șoferul ar fi trebuit sa acționeze altfel. Nu a făcut-o însă, motiv pentru care a fost amendat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Viorel Florescu



Comentarii
Inchide