O raritate pe 4 roţi, de vânzare pentru 100.000 de euro | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Conform anunţului, acesta este unul dintre cele mai mici kilometraje din lume pe care le are un Carrera 3.2s: doar 4428 de mile (7126 de km), pe ceas. Este, de asemenea, unul dintre acele 911 clasice care ofereau o experienţă de condus autentică.

Această unitate cu volan pe stânga, construită în 1985, are un interior din piele neagra şi o mulţime de opţiuni de fabrică, precum aer condiţionat, amortizoare sport, trapă electrică, cruise control şi geamuri şi oglingi electrice, scrie Carscoops.com.

„Aceasta este o oportunitate uriaşă pentru cineva de a cumpăra o piesă de colecţie. Este dificil să găseşti un 911 cu un kilometraj atât de redus. Au fost construite pentru a fi folosite zilnic, iar a găsi un Carrera 3.2  cu mai puţin de 5.000 de mile pe ceas este aproape o raritate. Acest model a fost perfect conservat şi este ideal pentru un entuziast Porsche care vrea sa se bucure de experienţa unui 911 autentic”, a declarat Paul Michaels, preşedintele Hexagon Classics.

Deci, dacă sunteţi unul dintre acei oameni care ştie totul este despre acest model, veţi observa un orificiu de admisie reproiectat, la fel ca şi motorul şi sistemul de evacuare, plus alte upgrade-uri suplimentare, care au dus la o mai bună eficienţă a combustibilului şi o creştere a performanţei.

Motorul de 3.2 litri produce 210 de CP şi un cuplu de 260 Nm (191 lb-ft), ceea ce duce la un sprint, de la 0 la 100 km/h, în 6,3 secunde.

În ce stare se află maşina poţi afla din GALERIA FOTO
Comentarii
Inchide