O scenă celebră dintr-un film de Crăciun a fost refăcută. Ford Mustang Mach-E salvează situația

Autor: Elena Luchian 23 dec. 2020 Știri auto

Ford a readus în actualitate o scenă dintr-un celebru film de Crăciun. Chevy Chase, Beverly D’Angelo și Ford Mustang Mach-E joacă rolurile principale.

GALERIE FOTO

Ford a reunit echipa de actori din celebrul film “Vacanță de Crăciun” pentru o reclamă la Ford Mustang Mach-E. Chase Chase este Clarc Griswold, capul de familie care speră să-și impresioneze mereu soția, copiii și rudele venite în vizită. Bevery D’Angelo redevine soția calmă, care are mereu o soluție atunci când lucrurile par să intre în impas.

Tiparele se mențin și în reclama la Ford Mustang Mach-E. Toată lumea se adună în fața casei ca să vadă când Clark pornește luminile de Crăciun cu care a îmbrăcat întreaga clădire. Dar, ca și în film, instalația luminoasă nu pornește. Și din nou, Ellen vine cu soluția salvatoare. Nu acționează comutatorul din casă, ci bagă în priză SUV-ul electric. Ca în orice reclamă, mașina atrage atenția tuturor celor care ar fi vrut să vadă luminițele de Crăciun aprinse.

“Este grozav să-mi revăd familia de pe marile ecrane de Crăciun. Și trebuie să le mulțumesc celor de la Ford pentru că m-au și plătit să fac asta”, spune Chevy Chase.

“Partea mea preferată este să joc rolul lui Ellen Griswold alături de Clark, unicul meu Sparky. Dar anul acesta, cea mai strălucitoare scânteie (Spark, în engleză) este Mustang Mach-E parcat în fața casei. Vă rog să nu-i spuneți că am zis asta. Oricum am probleme cu el că aduc un rând nou de copii de fiecare dată când mergem în vacanță”, glumește Beverly D’Angelo.

Ford Mustang Mach-E, disponibil și în România

Noul Ford Mustang Mach-E poate fi comandat și în România. Prețul de pornire al versiunii de bază este de 49.800 de euro.

Mustang Mach-E entry-level are un motor electric, amplasat pe puntea spate, care dezvoltă 269 de cai putere. Bateria litiu-ion, cu o capacitate de 68 kWh, îi permite să parcurgă până la 450 de kilometri între două încărcări.

Cea mai scumpă versiune, Mach-E First Edition, cu preț de pornire de 70.800 de euro, este deja sold out. Aceasta are două motoare electrice, care dezvoltă împreună 351 de cai putere și are o autonomie de până la 540 de kilometri.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=gmAU8MJoJU4&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide