O simfonie pe acorduri de McLaren. Cum sună Vivaldi împreună cu un motor V8 – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 26 dec. 2022 Știri auto

Violonista Erica Carpenedo interpretează la vioară simfonia Anotimpurile: Iarna, compusă de Vivaldi, în timp ce un McLaren GT face viraje în California.

Brandul cu sediul în Marea Britanie oferă un mesaj specific sărbătorilor, dedicat pasionaților de automobilism, îmbinat cu muzica clasică. Clipul realizat în colaborare cu compania de producție The Outbound Life o prezintă pe violonista Erica Carpenedo cântând piesa clasică compusă de Antonio Vivaldi. Producătorul de muzică John Blasucci a creat aranjamentul muzical special, alături de alte instrumente și un McLaren GT care exploatează peisajul rural din California.

McLaren GT acompaniază vioara cu 612 CP

„Nimic nu ne entuziasmează mai mult decât să reimaginăm ceea ce este posibil și să aducem o perspectivă nouă”, au spus pentru motor1.com Kody și Kyler McCormick, liderii companiei de producție The Outbound Life. „Am fost foarte încântați să colaborăm cu McLaren în acest proiect, deoarece știam că putem produce o piesă care să înfățișeze GT-ul într-o nouă lumină. Am vrut să creăm o experiență captivantă pentru public, una pe care și-o vor aminti.”

Pasionații probabil nu au nevoie de prezentarea lui McLaren GT, dar iată câteva date importante. A debutat în 2019, mașina fiind programată pentru anul 2020. GT este o mașină de mare viteză, deși nu este la fel de îndrăzneață ca o Senna, dar nu lasă de dorit când vine vorba de performanță. Motorul său V8 twin turbo de 4,0 litri dezvoltă 612 CP și sună absolut glorios, așa cum demonstrează clipul pe acorduri simfonice. Nu este cel mai puternic McLaren din gamă, cu toate acestea accelerația de la 0 la 100 de km are loc în 3,1 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video - AutoNewsBG


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide