O Skoda Octavia s-a făcut praf la impactul cu un TIR. S-a întâmplat pe A1 – VIDEO-FOTO

Autor: ProMotor 03 iun. 2021 Știri auto

În data de 2 iunie, în jurul orei 17:00, a avut loc un accident rutier pe A1, pe sensul de mers Nădlac – Arad. Incidentul rutier s-a produs între un autocamion  și un autoturism Skoda Octavia. În urma impactului, o persoană a fost încarcerată și a murit pe loc.

La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de stingere de la SVSU Nădlac.

2 iunie: Accident rutier grav pe A1

În momentul sosirii echipajelor de intervenție a fost găsită o victimă încarcerată si decedată în autoturism.

Traficul pe acel sens de mers a fost blocat pentru un anumit interval de timp. Reprezentanții ISU Arad informează că victima, șoferul autoturismului, era un bărbat de 38 de ani. Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

Intră în GALERIA FOTO

Un alt accident grav a avut loc în dimineața zilei de 2 iunie

În dimineața zilei de 2 iunie a avut loc un accident rutier pe Autostrada Pitești-București, la kilometrul 21, pe sensul de mers Piteşti-București.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui conducător auto la locul evenimentului. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

”Accident rutier pe A 1 București – Pitești, la km 21, pe sensul de mers spre capitală. Sunt implicate două autovehicule de tonaj mare. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind inconștientă. Este vorba despre un pasager care se afla într-unul dintre camioane. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ și SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului” se arată în comunicatul de presă al ISU Giurgiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Arad



Comentarii
Inchide