O șoferiță a făcut praf un Aston Martin și a fugit de la locul accidentului

Autor: Marius Vișan 22 iun. 2020 Știri auto

Un Aston Martin Vanquish a fost distrus în Melbourne, Australia de către o șoferiță. Imediat după impact ea a fugit de la locul accidentului.

Autoritățile spun că femeia a fugit de la locul accidentului, lăsându-l în mașină pe pasagerul de 27 de ani, care este chiar proprietarul mașinii.

Intră în galerie foto

Imaginile arată că acest Aston Martin a suferit daune majore în partea frontală. Autoturismul britanic a lovit un stâlp de metal de pe marginea drumului, distrugând parte din față, capota și bara de protecție. Probabil că și radiatorul este afectat. Poliția a ajuns la fața locului la scurt timp după accident, iar pasagerul, care nu a fost rănit, a cooperat cu autoritățile.

Cel mai probabil va fi declarat daună totală

Soarta mașinii rămâne neclară. În funcție de amploarea pagubelor există șansa ca mașina să poată fi declarată daună totală și scoasă din circulație.

Vanquish are sub capotă un V12 de 6 litri care dezvoltă 573 CP  şi 620 Nm. Fiind cuplat cu o transmisie automată Touchtronic 2 în şase trepte îi permite să accelereze de la 0-100 km/h în doar 4.1 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 300 km/h. Modelul are o structură ușoară din aluminiu și panouri de caroserie din fibră de carbon. Prețul unui astfel de exemplar depășește 250.000 de euro.

Un exemplar asemănător s-a vândut cu 420.000 de euro

Un Aston Martin Vanquish deținut de actorul care a jucat rolul lui James Bond, Daniel Craig, a fost vândut la licitație în anul 2018 pentru 420.000 de euro. Facea parte din ediția unică Aston Martin Vanquish Centenary, cu numărul 007. Acesta era doar unul dintre cele 100 de exemple care au fost construite pentru a sărbători 100 de ani în 2014.

Actorul Daniel Craig și-a personalizat mașina în parteneriat cu Marek Reichman, directorul de creație al Aston Martin, pentru a include detalii unice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com, Netcarshow.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide