O șoferiță a uitat să tragă frâna de mână înainte să coboare din mașină – VIDEO

Autor: ProMotor 26 mart. 2021 Știri auto

Dacă erați în căutarea unui clip care să dovedească importanța frânei de parcare iată că l-ați găsit.

Întâmplarea s-a petrecut undeva în Asia, unde o șoferiță a oprit mașina la barieră. După ce femeia coboară, mașina începe să o ia, ușor, la vale.

În ciuda faptului că femeia încearcă să oprească mașina trăgând de ușă, autovehiculul își vede de drum și se izbește într-o altă mașină aflată la câțiva metri, iar proprietarul acesteia asistă neputincios la întreaga scenă.

O Toyota a lua-o la vale pentru că șoferița nu a tras frâna de mână

Este greu de spus cu certitudine ce s-a întâmplat, dar după toate probabilitățile, șoferița a scos mașina din viteză și nu a acționat frâna de mână. Desigur, există și posibilitatea ca mașina să aibă o problemă mecanică.

Daunele cauzate în urma incidentului sunt neclare, dar, după toate probabilitățile, Toyota care a luat-o la vale va avea nevoie de o nouă bara de protecție și de o nouă grilă, în timp ce vehiculul pe care l-a lovit s-a ales cu ușile îndoite pe partea unde a avut loc impactul.

VIDEO

Frâna de mână este o componentă esențială a sistemului de siguranță al vehiculului și ar trebui să fie folosită în mod regulat, nu doar atunci când mașina este parcată în pantă. Frâna de mână este un sistem mecanic care ține mașina pe loc ei când este parcată.

Chiar dacă frâna de parcare este, de obicei, recunoscută ca fiind esențială pe un vehicul cu transmisie manuală, ar trebui să fie considerată la fel de importantă și pe un vehicul cu transmisie automată. Când vine vorba de transmisiile manuale, frâna de mână este esențială. Frâna de parcare trebuie să fie acționată de fiecare dată când un vehicul este parcat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ViralHog / YouTube



Comentarii
Inchide