O tânără a făcut șpagatul pe două mașini în fața Casei Poporului – VIDEO

Autor: ProMotor 03 sept. 2020 Știri auto

O fostă gimnastă din lotul olimpic al României a făcut senzație în București, chiar în fața Casei Poporului. Numele ei este Asiana Peng. Ea a făcut șpagatul perfect, între două mașini aflate în parcarea din Piața Constitutiei.

Născută din mama româncă și tata chinez, Asiana Peng are vârsta de 20 de ani. Tânăra a făcut parte din lotul României, dar a renunțat la sport după un conflict cu antrenorii Octavian Belu și Mariana Bitang, scrie Ziare.com.

Poziția acrobatică, în care picioarele se deplasează până la 180°, în prelungire, în aer, a fost făcută în timp ce tânăra își sprijinea picioarele pe portbagajele celor două mașini.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Asiana (@asianapeng) on

Intră în Galeria Foto

O tânără a făcut șpagatul pe două mașini în fața Casei Poporului - VIDEO
O tânără a făcut șpagatul pe două mașini în fața Casei Poporului – VIDEO

Se pare că este o întreagă „campanie” de șpagate făcute pe mașini

În luna august, rusoaica Anna Davydova a făcut șpagatul între două mașini ca să-l imite pe unul dintre idolii săi, Jean-Claude van Damme. Rusoaica a fost inspirată de celebrul clip din 2013, care promova sisteme de asistență dezvoltate de Volvo.

Anna Davydovna a fost gimnastă și model. Tânăra a devenit celebră pentru flexibilitatea sa în perioada în care practica gimnastica ritmică.

În luna mai, câștigătoarea celei de-a opta ediții a emisiunii Poland Got Talent, Aleksandra Kiedrowicz, s-a filmat în timp ce executa un foarte îndrăzneț epic split în versiune poloneză. Mișcarea amintește de un videoclip de promovare Volvo în care Jean-Claude Van Damme apare făcând o manevră similară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: asianapeng / instagram



Comentarii
Inchide