O Tesla a lovit în plin un autobuz. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 25 feb. 2023 Știri auto

O Tesla Model 3 a intrat puternic în spatele unui autobuz, ricoșând mai apoi în alte autoturisme parcate. Accidentul a avut loc într-un oraș din China.

Camerele de supraveghere din orașul Ruian, aflat în China, au surprins momentul în care o Tesla Model 3 lovește cu mare viteză un autobuz și alte vehicule parcate pe stradă. Conform publicației Carscoops, accidentul a avut loc pe 17 februarie în orașul Ruian, situat în provincia Zhejiang. Imaginile îl arată inițial pe șoferul mașinii Tesla care trece cu viteză peste un pod înainte ca vehiculul electric să lovească o denivelare și să sară puțin de pe carosabil. Pentru o scurtă clipă, mașina se înclină de-a lungul podului înainte ca roțile din spate să aterizeze înapoi pe șosea.

Șoferul mașinii se îndreaptă apoi spre o intersecție aglomerată, trecând printre două mașini albe, fiind la doar câțiva centimetri distanță de a le lovi pe amândouă. Mașina își continuă parcursul haotic până în momentul în care se izbește cu putere de spatele unui autobuz. Tesla în cauză s-a oprit doar după ce a lovit un Audi parcat pe marginea drumului.

Accident puternic cauzat de o Tesla Model 3

Rapoartele inițiale din China au susținut că pasagerul care se afla alături de șofer în Tesla a fost rănit mortal în accident, dar rapoarte ulterioare sugerează că pasagerul a supraviețuit accidentului. Se pare că atât pasagerul, cât și șoferul au fost transportați la un spital local. Nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului, dacă a fost produs din cauza condusului agresiv sau dacă a fost din cauza unei probleme tehnice apărută la mașină.

„Suntem foarte triști din cauza acestui accident”, a declarat un purtător de cuvânt al Tesla China după accident. „Înțelegem îngrijorarea tuturor cu privire la acest accident. În prezent, cauza accidentului este în curs de cercetare de către poliția rutieră locală. Cooperați pe deplin. De asemenea, vă rugăm să nu credeți și să nu răspândiți informații neverificate.”

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CarNewsChina YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide