O Tesla Model 3 se vinde pe Autovit la un preț destul de mic. Mașina are kilometri puțini, dar vine cu o mare problemă

Autor: Ionuț Vîlciu 23 iul. 2022 Știri auto

Un exemplar de Tesla Model 3 se vinde pe Autovit la un preț mic. Chiar dacă suma cerută și rulajul sunt mici, mașina are probleme mari.

Tesla Model 3, așa cum sugerează și numele, este cea de a treia mașină pe care compania lui Elon Musk a început să o producă. Încă de la începerea producției, din vara anului 2017, Tesla Model 3 a fost clasată drept un sedan electric ceva mai accesibil. Ceva mai accesibil față de fratele mai mare, Model S. Cea mai scumpă variantă a lui Model S este echiparea Plaid, care ajunge să coste în jurul a 130.000 de euro.

Model 3 se situează ca preț în jurul a 50.000 de euro. Dacă este mult sau puțin, doar piața poate să decidă. Un lucru este sigur, ce-i drept. Compania are probleme când vine vorba de finisaje și calitatea asamblării mașinilor sale. Tot mai mulți clienți se plâng de finisajele precare și de panourile care fie nu se aliniază, fie sunt ciobite. Un YouTuber a primit propriul său Model 3 zgâriat. Alte astfel de derapaje includ livrarea mașinilor cu anvelope greșite. Acestea fiind zise, să ne îndreptăm atenția asupra exemplarului care se vinde acum.

Ce probleme are Tesla Model 3?

Toate problemele enumerate mai sus nu au nicio relevanță în comparație cu cele ale mașinii de care vorbim. Acest model din anul 2021 a parcurs doar 30.000 de kilometri în cei doi ani de viață. Acum se vinde cu 30.000 de euro. Mult sub prețul pieței. Motivul pentru care mașina este atât de ieftină este acela că a suferit un accident.

Intră în GALERIA FOTO

Întreagă laterală de pe partea stângă a fost destul de avariată. Ușile au fost îndoite, pragul a fost afectat și el, la fel și panoul aripii spate. De asemena, din poze putem vedea că suspensia stânga spate a încasat o lovitură zdravănă.

Despre mașină nu am primit mai multe informații. Proprietarul a scris în anunțul postat pe site-ul de vânzări că mașina este avariată, dar că funcționează din punct de vedere tehnic.

Sursa: Autovit

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide