Tesla a livrat un Model X de peste 100.000 de dolari cu anvelope nepotrivite și câteva defecte

Autor: Marius Vișan 11 mart. 2022 Știri auto

Primirea noii mașini ar trebui să fie o experiență foarte satisfăcătoare pentru orice client, mai ales dacă este vorba de o mașină scumpă precum Tesla Model X Plaid în valoare de 131.190 de dolari. Cu toate acestea, însă, lucrurile nu au decurs atât de bine pentru un client.

Un client nemulțumit a postat pe Twitter experiența sa, pozele cu anvelopele nepotrivite devenind virale. Modelul X Plaid a fost echipat cu anvelope de vară Michelin Latitude Sport 3 cu dimensiunea 255/45R20 în față și cu un anvelope Continental CrossContact LX Sport Touring all-season cu dimensiunea 275/45R20 în spate.

Pe lângă faptul că sunt mărci, compoziții și modele diferite, anvelopele sunt proiectate pentru sezoane diferite, ceea ce înseamnă că au niveluri diferite de aderență și manevrabilitate. Acest lucru este nesigur pentru orice mașină, cu atât mai mult pentru o Tesla cu 1.020 CP. Este inacceptabil pentru o mașină nouă. Tesla s-a oferit să instaleze anvelopele spate corespunzătoare la o dată ulterioară.

Lăsând la o parte anvelopele, o inspecție mai atentă a SUV-ului a scos la iveală multe alte probleme, inclusiv panouri de caroserie nealiniate, urme de mizerie la interior și exterior. În plus, habitaclul nu era în starea la care te-ai aștepta de la o mașină abia ieșită din fabrică.

La câteva zile după ce a refuzat livrarea, proprietarul a primit o nouă dată de livrare estimată pentru iulie 2022.

Intră în GALERIA FOTO

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide