O Tesla Model S ”aranjată” de Brabus, design electrizant şi zero emisii. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 mart. 2016 Știri auto

 


Brabus este un nume sinonim cu Mercedes-Benz, graţie a aproape 40 de ani de colaborare dintre cele două firme. De data aceasta însă vedem că Brabus ”se abate” de la regulă şi diversifică oferta alegănd să tuneze o Tesla Model S. Rezultatul l-am putut vedea expus la Salonul Auto de la Geneva, şi trebuie să recunoaştem că arată uimitor. 

Dacă există pe Pământ o maşină care nu are nevoie de mai multă putere, aceasta este Model S. Aşa că Brabus a lăsat la o parte performanţele remarcabile ale motorului şi s-a concentrat pe tunarea exteriorului şi interiorului.

În afară de roţile de 21 de inci din aliaj şi unele adaosuri de carbon, vedem cum se mai evidenţiază şi spoilerele din faţă şi spate. Cele mai interesante lucruri se întâmplă însă la interior: scaune din piele în culori neobişnuite, precum şi o nouă consolă centrală.

De asemenea, acest model a mai beneficiat şi de o extensie a configuraţiilor hi-tech, prin adougarea a două încărcătoare de telefon wireless, şi suporturi încălzite care va păstra băutura şoferului caldă în timp ce acesta conduce spre serviciu. Restul dotărilor au rămas aşa cum le ştiaţi. Un sedan premium de clasă medie, cu alură aerodinamică şi sportivă, Model S are 762 de CP şi poate atinge suta de kilometri în 3,2 secunde.

Preţul depinde în totalitate de cerinţele proprietarului, cu cât mai scumpe sunt gusturile sale, cu atât creşte şi preţul notei de plată.  

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide