O Tesla Model X a fost incendiată în Germania

O Tesla Model X a fost incendiată în Germania

Autor: ProMotor acum 10 luni Știri

O Tesla Model X a fost incendiată în Germania, după cum declară proprietarul mașinii, un olandez care a postat evenimentul pe Twitter. Acesta se afla într-o călătorie de business la Düsseldorf și a lăsat mașina la încărcat peste noapte într-o stație publică. A doua zi, olandezul a găsit mașina arsă. În mod interesant, aceasta era încă funcțională, ceea ce pare să excludă un incendiu declanșat de la bateriile Li-Ion.

„They chose a Tesla out of hundreds of cars. It was on a public charger in the middle of the street. It was not the most obvious choice if you want to do it unnoticed. Maybe they did not like my Dutch license plate. But there were more foreign cars also from The Netherlands. 1+1=2.” a mai scris olandezul pe Twitter.

Numeroase incidente în care au fost implicate mașini Tesla au fost semnalate în toată lumea în ultimii ani, alimentând un sentiment de ură împotriva mașinilor electrice. Mașinile Tesla au fost dotate cu Sentry Mode, un sistem de camere video care monitorizează perimetrul din jurul mașinii. Din păcate, în acest caz, sistemul Sentry Mode nu a funcționat, din mașină lipsind suportul de memorie pentru stocarea imaginilor.

Cu toate că au fost raportate numeroase incidente în care mașinile Tesla au fost vandalizate, este greu de dovedit dacă acest caz din Germania face parte din aceeași categorie. Cert este că rapoartele de vandalism au crescut după ce Tesla a introdus camere video integrate (TeslaCam) și Sentry Mode, la fel ca și numărul de filmulețe de pe rețelele de socializare.

În ciuda acestor filmări în care mașinile Tesla sunt vandalizate, este greu de spus dacă acestea reprezintă o țintă predilectă. Asta deoarece, deocamdată, mașinile Tesla sunt singurele de pe piață care oferă o posibilitate rapidă de a înregistra și posta astfel de videoclipuri.Comentarii
Inchide